Uppdaterad hemsida

Hej HumSek!

Vår hemsida var verkligen i behov av en uppdatering. Som ni kanske märker ser menyraden lite annorlunda ut. För er gamla besökare ligger alla mötesprotokoll under fliken HumSeks arbete och är nu sorterat i flikar uppdelade i år, istället för att ligga på en och samma sida. Under HumSeks arbete finns även en ny sida som heter Styrelsepositioner – där kan du läsa mer om varje styrelsepost. Jag har även lagt till en flik under Dokument som heter Söka bidrag. Där finns information och en mall som föreningarna kan ladda ner ifall de söker ekonomiskt bidrag från HumSek.

Jag har försökt att göra allt här lite mer begripligt, för det är ju inte så lätt att förstå allting kopplat till sektion- och kårföreningslivet. Ge mig gärna feedback! Förhoppningsvis ska sidan vara mer lättnavigerad och jag hoppas att vår hemsida (äntligen) kommer komma till användning igen!

Jag kommer fortlöpande att publicera information från verksamhetsåret 2021/2022 här, även kommande aktiviteter kommer självklart också att dyka upp! Håll ut och håll koll!


Med vänliga hälsningar
Ylva Kemi
Ordförande, HumSek 2021/2022

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *