Delta i SpLitts skrivartävling!

EXISTENS – Skrivartävling 2021/2022


SpLitt har som tradition att varje år anordna en skrivartävling för medlemmar i Umeå Studentkår. Varje tävling har ett nytt tema som får tolkas exempelvis i en novell, en dikt, en essä eller något helt annat.

Temat för SpLitts skrivartävling detta år är existens. Vem är du? Vem är jag? Vad innebär det att vara människa? Vad är meningen med livet? Vad är existens för dig? Det kan beröra stora frågor som små. Temat är öppet för mycket fria tolkningar. Vi tillåter både poesi och noveller, så länge det är skrivet på svenska.

De tio bästa bidragen kommer enligt tradition tryckas i en bok som kommer säljas via SpLitt. Det allra bästa bidraget kommer dessutom vinna ett fint första pris!

Bidraget får max vara 8 000 tecken långt och deadline är 13 februari klockan 17:00. Det färdiga bidraget skickas till splittskrivartavling@gmail.com – och glöm inte att skriva ditt namn och mailadress i samma dokument som ditt bidrag. 

Vill du tävla men inte bli tryckt i boken? Eller vill du få ditt verk tryckt under pseudonym? Ingen fara, kontakta oss via mail eller Facebook. Om det finns övriga frågor är det också bara att höra av sig! Vi ser fram emot att läsa era bidrag och LYCKA TILL MED SKRIVANDET!

Skrivartävlingen är alltså öppen för alla som är medlem i Umeå Studentkår, till exempel vi med föreningar som ingår i HumSek! Så skicka in ditt bidrag till splittskrivartavling@gmail.com senast den 13/2 klockan 17.00!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *