Mottagningsutbildning 2022

Mottagningen är till för att välkomna studenterna till studentlivet. Det är även ett tillfälle att sammansvetsa och stärka en grupp som ska spendera de närmaste åren tillsammans, vilket gör att mottagningen ska bygga på inkludering och en trygg atmosfär. För en majoritet av studenterna är mottagningen första gången de kommer i kontakt med klasskamrater, sin utbildning och kanske till och med Umeå. Därför är det viktigt att de som anordnar insparken får goda verktyg till att lyckas med just det här. Av den anledningen anordnar Umeå studentkår i samverkan med Studenthälsan och Kyrkan på campus en mottagningsutbildning, vilken består av tre obligatoriska pass.

Datumen för mottagningsutbildningen är nu spikade!

Introduktionen hålls digitalt och äger rum den 17 mars kl. 17.00 – 20.00, denna kommer gå att se på även i efterhand. För att få länken till detta ska du fylla i formuläret som du finner på följande länk senast tisdag 15/3 kl. 17.00:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfoUseuYKwyMBNScB4GWN1xMBd39ciazhdIcPpzxEXvHbprsg/viewform?usp=sf_link

Utöver introduktionen ska mottagningsansvariga gå ytterligare två fördjupningspass som kommer hållas på plats. Det finns tre datum att välja på:
– 30 mars
– 26 april
– 28 april

Det kommer även erbjudas en kurs i HLR, alltså Hjärt- och lungräddning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *